Honfleur Le Havre

Dag 02 1- 10- 2022

Datum : 1-10-2022

Afstand : km

Aantal gereden km’s tot nu toe : 1050 km

Weer : Eerste uren regen rest van de dag redelijk droog .

Temperatuur : Variërend tussen 15-17 graden Celsius.

Wegen : Prima Wegennet

Hotel : Campanile Le Havre nord-montivilliers

Beste Tripper-volgers,

Deze morgen kregen we een bericht van tripper Cor dat hij in het ziekenhuis in Cricqueboeuf lag en vroeg hij ons om zijn medicijnen te brengen dus wij in de wagen gestapt en erna toe gereden we kwamen over de beroemde brug de Pont de Normandie de hoogte van deze brug is 59 meter en blijft mooi om te zien .

Bij het ziekenhuis aangekomen hebben we moeten zoeken waar Cor lag ,het was wel jammer dat we hem niet mochten bezoeken,daarna zijn we naar een stadje aan de kust gereden om ergens te onbijten we hadden nog niets gehad,daar hebben we wat rond gewandeld en toen kregen we bericht dat Cor naar Le Havre zou worden vervoerd naar Hopital Jacques Monod.

Daar aangekomen bleek dat hij daar nog niet was dus hebben we maar een hotel geboekt vlakbij het hospitaal,ook hadden we vernomen dat zijn vrouw en dochters onderweg waren naar Le Havre daarom ook kamers voor hun geboekt.

In de avond zijn we op zoek gegaan naar een goed restaurant in Le Havre dat nog niet meeviel alles was gereserveerd .Ondertussen waren de dames ook gearriveerd en konden we terecht bij een thais restaurant waar het ook goed smaakte,daana naar het hotel en de bedden opgezocht.

Tot morgen