DE TRIPPERS GAAN VOOR DE JUBILEUMTRIP!!! DITMAAL TEN NOORDEN EN TEN ZUIDEN VAN RIETHOVEN, NAMELIJK DE 10e, 2021 TRIP!!!

DE TRIPPERS GAAN VOOR DE JUBILEUMTRIP!!! DITMAAL TEN NOORDEN EN TEN ZUIDEN VAN RIETHOVEN, NAMELIJK DE 10e, 2021 TRIP!!!

Deze keer de 10E  TRIP , onze Jubileum-Trip. En we gaan nu iets doen wat we nog nooit hebben gedaan tijdens onze eerdere TRIPS. We blijven namelijk de gehele Trip erg dichtbij Riethoven en het is de kortste Trip, met de minste kilometers, die we tot nu toe gemaakt hebben.

Tsja, we leven nu eenmaal in een andere wereld , als tijdens onze voorgaande 9 Trips. Toen wij vorig jaar onze Jubileumtrip wilde gaan maken, brak rond eind februari 2020 de Covid-19 pandemie uit en onze jubileumtrip viel letterlijk in het water!

We dachten oké 1 jaar overslaan kan nog, daar we dat in 2014 ook hebben gedaan, maar 2 jaar is wel een beetje veel. Daarom zijn we weer achter de PC gekropen en hebben we een route bedacht, die een beetje past in het huidige tijdsgewricht. Het is geworden:

“ THE COVID-19 JUBILEUMTRIP 2021 THROUGH VACCINATED AREA”

We vertrekken om 09:00 uur op de 1e Oktober, na genoten te hebben van een geweldig ontbijt, bij onze standaard vertrekplek, Bistro De Sleutel, richting het zuiden.

We gaan rijden door de Belgische Ardennen, waar we diverse mooie plaatsen bezoeken. Daarna rijden we door naar Luxemburg om de plaats Diekirch nog eens aan te doen. Dat was vroeger een bekende uitgaansplaats voor ons. Verder kwamen we toen nog niet met fiets of brommer! Daarna vervolgen we onze weg naar de hoofdstad Luxemburg. In de dagen daarna rijden we door Zuid-België en doen plaatsen aan als Blaimont, Namen, Dinant, Waterloo, en Gent.

Ook hebben we een dag gepland om de slagvelden van de 1e en 2e Wereldoorlogen te bezoeken in Ieper, Diksmuide, Oostende en om daarna te eindigen in de mooie plaatsen Brugge/Knokke. Daarna gaat onze Trip verder naar het dorp Vogelwaarde, alwaar we een grote fabriek gaan bezichtigen en we eindigen op de Markt in Terneuzen voor een koffie met gebaksrondje .Daarna gaat de Trip verder over de Zeeuwse eilanden om uiteindelijk te eindigen in Rotterdam, waar we de nodige bezichtigingen hebben ingepland.

Vervolgens staan op de agenda Den Haag en Haarlem, waarna we eindigen in onze hoofdstad Amsterdam. Daar hebben we ook een rustdag ingepland. Na uitgerust te zijn gaan we naar Volendam, Alkmaar om te eindigen in Hoorn. In onze gecancelde Trip 2020 was ook een gedeelte van deze Trip opgenomen met onder meer een ritje op de afsluitdijk en een bezoek aan Leeuwarden en Groningen.

Nu hebben we deze noordelijke Trip uitgebreid met een bezoek aan marinehaven Den Helder, het eiland Texel en het TT-circuit te Assen.Uiteindelijk belanden we via Giethoorn, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch op de 13e oktober weer in Riethoven, waar ons een heerlijke barbecue wacht en zit er onze 13- daagse 2021 Jubileum-Trip er weer op.

We gaan ervanuit dat u ons weer fanatiek volgt op onze website. Wij zullen elke dag weer ons reisverslag en foto’s op onze website plaatsen, zodat u ook mee kunt genieten van onze avonturen.

Keep Calm and Love Trippers.

Cornelus De Tripper