Dag 0 / Dag 46 : Riethoven – Kuala Lumpur by air

Vanmiddag was het dan zover. De stoerste Trippers Cornelus, Martinus en Leonardus vertrekken naar Schiphol voor de gehele trip van Kuala Lumpur naar Shanghai (Wuxi). Gisteravond een gezellige laatste bijeenkomst gehad waar bijna alle Trippers acte de présence hebben gegeven inclusief een aantal partners. Heerlijke biertjes uit Oirschot (bedankt Coen), en lekkere hapjes van de dames. De juiste aftrap. Nog even boardingpassen regelen en de boel op scherp zetten. Asia here we come again!

Morgen zal Tripper Mahandran aansluiten in Kuala Lumpur en zullen de auto’s hopelijk spik en span bestickerd klaarstaan voor de Trip van 2016. In volgorde zal Tripper Hans invliegen in Bankok, Rob in Pattaya, Peter in Siem Riep (Cambodja), Ton in Phnom Phen, Alphons in Hanoi en onze nieuwste aanwinst Guido ergens in China.

Natuurlijk kun je de hele trip dagelijks volgen op deze site en zal zover mogelijk een waarschuwingsbericht op Facebook gepost worden als er nieuwe berichten zijn geplaatst. Het eerste bericht zal donderdagmiddag of avond vanuit Kuala Lumpur te lezen zijn met natuurlijk de reisbeleving zonder auto deze keer nog. Reacties vinden we allen erg leuk om onderweg te lezen, maar graag op de site en niet via Facebook.

Tot morgen!

De Trippers